Om oss og nettverket

Forbruker Europa er Forbrukertilsynets kontor for handel på tvers av landegrensene i EU/EØS, og det norske kontoret i det europeiske nettverket av forbrukerkontorer (The European Consumer Centres Network).

Om oss

Nettverket er et tiltak i regi av EU-kommisjonen, og Forbrukertilsynet er Forbruker Europas vertsorganisasjon.  ECC-nettverket har 30 kontorer i alle EU-land samt Norge og Island. Forbruker Europa er nettverkets kontor i Norge. Vi gir informasjon og veiledning til norske forbrukere om rettigheter og plikter ved handel over landegrensene.

Tiltaket skal gjøre det tryggere for forbrukere å handle i andre EU/EØS- land. Dersom det er formålstjenlig kan Forbruker Europa samarbeide med nettverket for å få forbrukerklager behandlet i det landet der den næringsdrivende har sitt forretningssted.

Les nettverkets kvalitetserklæring her.

Kontaktskjema for klager

Pressehenvendelser


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/forbrkereu/domains/forbrukereuropa.no/public_html/builds/684fc7bc59c85f2f989aa1dceef7645aadb118d4/wp-content/themes/forbrukereuro/om-oss.php on line 27

Andre land i nettverket

Austria Belgium Bulgaria Croatia Cyprus Czech Republic Denmark Estonia Finland France Germany Greece Hungary Ireland Island Italy Latvia Lithuania Luxembourg Malta Netherlands Poland Portugal Romania Slovakia Slovenia Spain Sweden United Kingdom